Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Solarijum

  /  Solarijum

Postignite preplanuli ten tokom cele godine

U našem kozmetičkom salonu nudimo vam uslugu solarijuma koja vam omogućava da postignete preplanuli ten tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove. Naš solarijum je opremljen najnovijom tehnologijom i pruža vam sigurno i kontrolisano sunčanje.

Solarijum je idealan izbor za one koji žele da imaju blistavu, preplanulu kožu tokom cele godine. Naši uređaji koriste specijalne lampe koje emituju UV zrake, simulirajući prirodno sunčevo svetlo. Ova tehnologija omogućava vam da postepeno razvijate preplanuli ten, prilagođavajući se vašem tipu kože i željenom intenzitetu boje.

Naši stručni operateri solarijuma će vam pružiti savete i preporuke kako biste postigli optimalne rezultate. Oni će vam pomoći da odaberete odgovarajuće vreme izlaganja i intenzitet, uzimajući u obzir vašu prirodnu boju kože i osetljivost. Vaša bezbednost i dobrobit su nam najvažniji, pa ćemo se pobrinuti da solarijumski tretman bude prilagođen vašim potrebama.

Korišćenje solarijuma ima brojne prednosti. Pored postizanja preplanulog tena, solarijum može poboljšati i teksturu kože, podstaknuti proizvodnju vitamina D, smanjiti pojavu nepravilnosti na koži, poput akni ili ekcema, i poboljšati raspoloženje.

Vaša bezbednost je naš prioritet, stoga pridržavamo se stroge higijenske i sanitarno-epidemiološke kontrole. Naše lampe su redovno održavane i zamenjene kako bismo vam pružili optimalno iskustvo solarijuma.

Posetite naš kozmetički salon i iskusite blagodeti solarijuma. Neka vam sunčanje u solarijumu pruži preplanuli ten i samopouzdanje tokom cele godine. Naš stručni tim će se pobrinuti da imate sigurno i ugodno iskustvo solarijuma, uz vrhunski kvalitet usluge.