Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Presoterapija

  /  Presoterapija

Osvežite telo i podstaknite cirkulaciju

Upoznajte presoterapiju, inovativan tretman koji će vam pomoći da osvežite telo, podstaknete cirkulaciju i poboljšate stanje vaše kože. U našem kozmetičkom salonu, nudimo vam ovu vrhunsku uslugu koja koristi tehnologiju kompresije kako bi vam pružila blagotvorne efekte na vaše telo.

Presoterapija se zasniva na principu kompresione terapije koja koristi specijalizovane manžete koje se primenjuju na različite delove tela poput nogu, stomaka i ruku. Kroz kontrolisano delovanje vazduha, manžete pružaju ritmičku kompresiju i dekompresiju, podstičući cirkulaciju, eliminaciju toksina i poboljšanje limfne drenaže.

Naša obučena ekipa koristi visokokvalitetne presoterapijske aparate sa različitim programima i prilagođava tretman prema vašim potrebama. Kada se manžete primene na odabrane delove tela, osetićete prijatan pritisak koji podstiče protok krvi i limfe. Ovaj proces pomaže u smanjenju otoka, uklanjanju viška tečnosti, poboljšanju teksture kože i ublažavanju osećaja težine u nogama.

Presoterapija je neinvazivna i sigurna tehnika koja se lako integriše u vašu svakodnevnu rutinu. Možete se opustiti i uživati ​​u tretmanu dok manžete nežno obavijaju vaše telo. Osim što pruža osveženje i poboljšava cirkulaciju, presoterapija takođe može biti efikasna u smanjenju celulita, poboljšanju tonusa kože i podsticanju osećaja blagostanja.

Posetite naš kozmetički salon i doživite sve prednosti koje presoterapija može pružiti vašem telu. Naša stručna ekipa će se pobrinuti da se osećate prijatno i pružiće vam personalizovanu negu. Prepustite se tretmanu presoterapije i osetite osveženje, podsticanje cirkulacije i poboljšanje stanja vaše kože.