ESTETSKO LASERSKI CENTAR FANCY, LUKE SUČIĆA 17, SUBOTICA, 024/536-777

Tretmani za uklanjanje strija (Plazmapen, Dermapen)

strije11

Dermapen

Dermapen je revolucionarni aparat koji ima za cilj da regeneriše kožu. Dermapen je procedura kojom se stimuliše stvaranje kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. Dermapen podstiče urođenu sposobnost kože da se samostalno regeneriše kao odgovor na mikrotraume.

Takođe, u sklopu tretmana koristimo specijalne koktele protiv strija, koji zahvaljujući aparatu prodiru u odgovarajući sloj kože i maksimalno se iskorišćavaju.

U zavisnosti od veličine i starosti strija potrebno je uraditi seriju od 3-6 tretmana na 3 do 6 nedelja.

hqdefault

Plazmapen

Strije se javljaju u srednjem sloju kože, dermu, kada se pređe limit elastičnosti vlakana koja se nalaze u njemu. Vremenom iz crvenih prelaze u srebrne, bele i sjajne. Najbolji efekti u tretiranju strija se javljaju na početku njihovog nastanka, dok su crvene, kada se i dalje vide krvni sudovi ispod i dok se oštećeno tkivo nije pretvorilo u vezivno tkivo.

Do sada terapija strija je bila skupa, iziskivala je veliki broj tretmana, i efekti nisu bili zagarantovani. Laser Plazma Pen Vam nudi alternativu plastičnoj hirurgiji. Tretman traje 20-ak minuta, a klijent je odmah posle njega spreman da nastavi sa svojim dnevnim aktivnostima. Formiraju se krastice koje traju oko dve nedelje, ispod kojih se nalazi nova, mlada koža.

Ne može se uvek sprečiti pojava strija, ali to ne treba više da nas sekira jer sada možemo brzo, lako i efektivno da ih uklonimo.