ESTETSKO LASERSKI CENTAR FANCY, LUKE SUČIĆA 17, SUBOTICA, 024/536-777

Tattoo Makeup

Laser za profesionalno ukljanjanje tetovaža i trajne šminke

ND YAG Q switch laser za uklanjanje tetovaža koriste svetlost dualne talasne dužine, 1064 nm kao i 532 nm. Emitovana svetlost je niže energije i efektivno dužeg trajanja, tako da ukupna apsorbovana energija je ista kao i u slučaju visoko energetskih uredjaja. Energija apsorbovana u pigmentu nezavisno od njegovog porekla bilo da se radi o tetovaži ili koncentrisanom prirodnom melaninu, fragmentira pigment na male čestice koje same spadaju sa kože u vrlo kratkom vremenu. Uklanjanje tetovaža ovim metodom je trajno i efikasno.

TATTOO MAKEUP je laser pravljen za Evropsko tržište sa nemačkom TUV medicinskom sertifikacijom. Izuzetne snage i precizno izrađenih sondi vrhunskog kvaliteta ovaj portabl lasera obezbeđuje sigurno i precizno izvođenje tretmana za profesionalne kozmetičke institute. Siguran i bezbedan TATTOO MAKEUP je garancija efektivne i pouzdane usluge.

UKLANJANJE PERMANENTNOG “MAKE-UP”-A

Uz precizno navođenje crvenim indikatorom veoma lako i brzo se uklanjaju greške permanentnog “make-up”-a i Japanskog iscrtavanja obrva.

UKLANJANJE TETOVAŽA

Standardne crne, sive i tamnoplave tetovaže TATTOO MAKEUP uklanja za 6 do 10 tretmana talasnom dužinom od 1064nm. Snaga aparata obezbeđuje brze i veoma efektne tretmane, a crveno svetlo indikatora veoma precizno izvođenje.

UKLANJANJE PIGMENTNIH FLEKA

Pigmentne fleke, manji mladeži i sunčane pege se efektno uklanjaju za 1 do maksimalno 6 tretmana.

TRETMANI “CRNE LUTKICE”

Tretman “Crne Lutkice” (Black Doll) je veoma popularan i efektan tretman rejuvenacije lica. Vulkanska krema sa ekstraktom aloa vere se uz pomoć lasera potpuno absorbuje i koža osim efekta zatezanja dobija novi sjaj i mladalačku svežinu.