ESTETSKO LASERSKI CENTAR FANCY, LUKE SUČIĆA 17, SUBOTICA, 024/536-777

Hair Away Pro 3

Diodni laser za trajnu epilaciju sa tri talasne dužine

HAIR AWAY PRO 3 je najmodernija verzija diodnih lasera koja emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje ne samo standardnih (808nm), već i veoma svetlih (755nm) i veoma tamnih dlaka (1064nm).

Novi dizajn sondi osim što olakšava prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora ima i specijalno pojačano hlađenje jer je povećana površina metalnog dela za haldjenje i njegov oblik anatomski prilagođen da tokom prelaženja dolazi veća kontaktna površina u dodir sa kožom.

Diodni laseri su po svetskim istraživanjima u zadnjoj dekadi priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju jer im je efektivnost merljiva sa aleksandrit laserima a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji.

In-motion tehnologija trajnog uklanjanja dlaka omogužava brzo prevlačenje sonde preko tretirane regije i time veoma skraćuje trajanje samih tretmana.

HAIR AWAY PRO 3 je optimizovao frekvenciju okidanja svetlosnih impulsa na 10 puta u sekundi čime se postižu izvanredni rezultati kod zatezanje i podmlađivanja kože lica i tela.